top of page

Over

Suus Skin en wellness logo
IMG_4624_edited.jpg

Mijn naam is Susanne. Ik heb 23 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en ben in maart 2019 met veel liefde en enthousiasme mijn eigen schoonheidssalon gestart in Soest, met producten waar ik veel vertrouwen in heb. Mijn doel is dat u optimaal kunt ontspannen in een comfortabele omgeving, terwijl we uw huid maximaal verbeteren. 

In de loop der jaren ben ik mijzelf steeds meer en meer gaan ontwikkelen en ontdekte ik mijn passie voor huidverbetering.
Ik vind huidverbetering erg belangrijk maar wel in combinatie met "schone producten" dit wil zeggen dat er geen toxische ingrediënten in de producten zitten.
Want alles wat je smeert op de huid wordt ook opgenomen in je lichaam en aangezien je huid het grootste orgaan is, is dit wel iets om over na te denken.

Omdat ik mij de afgelopen jaren dus erg ben gaan storen aan cosmetica producten waar veel vervuilde ingrediënten in zitten heb ik mijn keuze gemaakt voor Cosmedix.
Cosmedix bevat superschone ingrediënten, actieve middelen op klinisch niveau, luxueuze texturen en puur natuurlijke botanicals. 
Dit merk laat eindelijk het stuk huidverbetering wel laat zien wat ik in al die jaren eerlijk gezegd nog niet op deze manier gezien of ervaren heb. En daarbij ook nog eens heerlijk ontspannend aanvoelt, het gevoel wilt ook wat natuurlijk ;-)

Elk merk welke dan ook toegevoegd wordt bij SUUS skin & wellness zal dan ook vrij zijn van slechte toxische ingrediënten en cruelty free.

Ik werk met veel passie, zorg en enthousiasme aan het vervullen van uw wensen en doelen en kijk er naar uit u te ontvangen bij schoonheidssalon SUUS skin & wellness in Soest!

Liefs suus 3.png
bottom of page