Suus Skin en wellness logo

Werkwijze

Omdat geen enkele huid hetzelfde is vind ik het daarom erg belangrijk om vooraf te weten wat uw wensen zijn en hoe de huidconditie is. Daarom start ik in mijn schoonheidssalon altijd met een intakegesprek en een huidanalyse. We bespreken uw doelen en wat we kunnen bereiken met uw huid. Op basis daarvan doe ik een behandelvoorstel, zo krijg u precies waar u behoefte aan heeft.

Huidverbetering

Het Peeling programma van COSMEDIX® is een intensievere behandelmethode op basis van Retinol/ Vitamine A. Door de huid van binnenuit te prikkelen gaat de huid zichzelf vernieuwen. Uw huid verheldert, uw poriën verfijnen en fijne lijnen en rimpels verminderen. Elke huidindicatie van acne tot hyperpigmentatie en van anti aging tot eczeem, alles kan ik binnen dit concept aanpakken. 
COSMEDIX® is namelijk uitermate effectief in huidverbetering en geeft al binnen enkele behandelingen zichtbaar resultaat.
Wat uniek is bij deze peelingen is dat ze geen "down time" geven. Dit wil zeggen dat ze geen irritatie of roodheid veroorzaken en de huid niet beschadigen.

Huidverzorging

Een mooiere huid terwijl u ontspant.
De huidverbeterende facials worden speciaal voor u op maat gemaakt. Hiervoor gebruik ik exclusief de producten van COSMEDIX®. Deze producten zijn uniek, omdat ze pure plantaardige ingrediënten bevatten. Hierdoor voelen ze heel zacht aan en veroorzaken geen irritatie of roodheid. U ondergaat een heerlijke ontspannen behandeling, terwijl uw huid eigenlijk een work-out krijgt. Elk huidtype, ook de extreem gevoelige en/of met de meest ingewikkelde huidproblemen kan behandeld worden.

Massage

Ontstress en verwen jezelf met een heerlijke ontspannende rugmassage.

Of neem een bindweefselmassage voor het gezicht. De huid raakt hierdoor beter doorbloed en de aanmaak van collageen krijgt een boost. Het resultaat is een huid die er jonger, voller en steviger uitziet.

 

SUUS skin en wellness
Burgemeester Grothestraat 53

3761 CL Soest

035-544 73 51
06-34 87 34 43

info@suusskinenwellness.nl

 

KVK: 58939601

Lid van brancheorganisatie Anbos 

Privacyverklaring

anbos-logo-300x114.png
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © - Burgemeester Grothestraat 53, 3761Cl Soest- KVK 58939601 - BTW NL001905140B18